Afișez toate cele 9 rezultate

Bol alb din ceramică cu model linii roșii de 350 ml

6,99 lei
Adăugați acest bol alb din ceramică cu model de linii roșii în colecția dvs. de vase de servit și creați un aspect elegant și rafinat în bucătăria dvs., transformând fiecare masă într-o experiență plăcută și stilată.Cu un design atrăgător și finisaje deosebite, acest bol din ceramică adaugă un element de eleganță fiecărei experiențe culinare. Linii roșii vibrante, precum o notă pasională, transformă acest bol într-o piesă de rezistență care îmbină utilitatea cu estetica rafinată. 

Bol alb din ceramică cu model linii verzi 350 ml

6,99 lei
Adăugați acest bol alb din ceramică cu model de linii verzi în colecția dvs. de vase de servit și aduceți o notă de prospetime și eleganță în fiecare masă. Este accesoriul perfect pentru a transforma orice moment de servire a mâncării într-o experiență plăcută și stilată în bucătăria dvs.
Cu o eleganță simplă și un design distinctiv, acest bol din ceramică adaugă un strop de rafinament fiecărui moment gastronomic. Linii verzi subtile, precum firele de iarbă, îl fac potrivit pentru a completa orice masă cu un aer proaspăt și modern. 

Bol alune cu capac din sticlă 15×11 cm

9,99 lei

Caracteristici ale bolului de alune cu capac din sticlă:

 1. Material: Sticlă de înaltă calitate
 2. Dimensiuni: 15x11 cm
 3. Capacitate: Potrivit pentru alune, nuci, semințe etc.
 4. Design: Elegant și funcțional
 5. Ușor de curățat și întreținut

Bol cu decalcomanie flori pe fundal negru, 250 ml

4,99 lei
Adăugați un element de mister și eleganță în fiecare masă cu acest bol fermecător cu decalcomanie de flori pe fundal negru. Indiferent dacă este folosit pentru servirea mâncării sau ca element decorativ în bucătărie, acest bol adaugă o notă subtilă de rafinament și frumusețe în fiecare moment petrecut în jurul mesei.Bolul cu decalcomanie flori pe fundal negru este o piesă elegantă și versatilă, perfectă pentru a aduce un strop de rafinament în orice împrejurare. Cu o capacitate de 250 ml și dimensiunile de 4.5x12 cm, acest bol este ideal pentru servirea diferitelor preparate sau pentru a fi folosit în scop decorativ, evidențiind frumusețea florilor pe un fundal negru profund.

Bol cu decalcomanie Trandafiri portocalii pe fundal alb, 250 ml

4,99 lei
Adăugați o notă de eleganță florală în fiecare masă cu acest bol încântător cu decalcomanie trandafiri portocalii. Indiferent dacă este utilizat pentru a servi mâncare sau ca element decorativ în bucătărie, acest bol adaugă un strop de frumusețe și eleganță în fiecare moment petrecut în jurul mesei.Bolul cu decalcomanie Trandafiri portocalii pe fundal alb aduce o notă de eleganță și prospețime în orice împrejurare. Cu o capacitate de 250 ml și dimensiunile de 4.5x12 cm, acest bol este ideal pentru servirea aperitivelor, deserturilor sau chiar micului dejun în fiecare dimineață

Bol de sticlă pentru bomboane 5×11 cm

16,99 lei
Adăugați acest bol de sticlă pentru bomboane în casa dvs. și transformați fiecare moment de răsfăț într-o experiență elegantă și plăcută. Cu fiecare gustare din acest bol, veți savura nu doar delicioasele bomboane, ci și eleganța și rafinamentul pe care acesta le aduce în decorul dvs.
Adaugă eleganță și savoare gustărilor tale preferate cu acest bol rafinat pentru bomboane, confecționat din sticlă transparentă. Ideal pentru a servi delicioasele tale dulciuri într-un mod stilat, acest bol aduce un plus de rafinament oricărei ocazii.

Bol maro cu detalii albe si capac din plastic, 3l

24,99 lei
Caracteristici:
 1. Bol maro cu detalii albe.
 2. Capacitate: 3 litri.
 3. Fabricat din plastic durabil.
 4. Ușor de curățat și întreținut.

Bol roșu cu detalii albe si capac din plastic, 3l

24,99 lei
Caracteristici:
 1. Bol roșu cu detalii albe.
 2. Capacitate: 3 litri.
 3. Fabricat din plastic durabil.
 4. Ușor de curățat și întreținut.

Bol verde cu detalii albe și capac din plastic

24,99 lei
Caracteristici:
 1. Design vibrant cu accente verzi și albe.
 2. Fabricat din plastic rezistent.
 3. Capacitate de 170 ml.
 4. Potrivit pentru prepararea și servirea mâncărurilor.
Bol elegant cu detalii verzi și albe, perfect pentru servirea mâncărurilor. Adaugă o notă de rafinament în bucătărie. 🍲💚 #BolDecorativ #AccesoriiBucătărie #Eleganță