Afișez toate cele 6 rezultate

Set 6 pahare de sticlă model striații

26,99 lei
Caracteristici ale Setului de 6 Pahare de Sticlă Model Striații:
  1. Model elegant de striații pe fiecare pahar.
  2. Fabricate din sticlă de înaltă calitate.
  3. Capacitate generoasă pentru diverse băuturi.
  4. Design versatil pentru orice ocazie.
  5. Potrivite pentru servirea elegantă la evenimente speciale.
Eleganță și rafinament în fiecare pahar. Set de 6 Pahare de Sticlă Model Striații adaugă un plus de stil oricărei mese. #Eleganță #Sticlă #Rafinament

Set 6 pahare de sticlă transparente, model buline maro/portocaliu, 200 ml

13,99 lei
Bucură-te de fiecare înghițitură și adaugă un strop de eleganță în servirea ta cu acest set de 6 pahare de sticlă transparente, decorate cu un model încântător de buline maro și portocaliu. Fiecare înghițitură va fi o experiență plină de stil și rafinament, completată de designul captivant al acestor pahare elegante.Setul de 6 pahare de sticlă transparente, cu un model atrăgător de buline maro/portocaliu, adaugă un strop de veselie și eleganță oricărei mese. Cu dimensiunile de 9x6.5 cm și o capacitate de 200 ml fiecare, aceste pahare sunt perfecte pentru a savura o varietate de băuturi într-un mod stilat și rafinat. 

Set 6 pahare pentru shot din sticla transparente, 55 ml

11,99 lei
Adaugă un plus de stil și eleganță în momentele tale de socializare cu acest set de 6 pahare pentru shot din sticlă transparentă. Cu un design rafinat și o calitate superioară, aceste pahare sunt esențiale pentru orice colecție de accesorii pentru băuturi și vor transforma fiecare degustare într-o experiență memorabilă.Setul de 6 pahare din sticlă transparentă pentru shot, cu o capacitate de 55 ml fiecare, este ideal pentru servirea băuturilor rafinate într-un mod elegant și stilat. Cu dimensiuni compacte de 5x5 cm, aceste pahare sunt perfecte pentru a savura shot-uri de whisky, tequila sau alte lichioruri preferate în diverse ocazii.

Set 6 pahare sticlă transparente pentru vișinată, bombat, 60 ml

11,99 lei
Bucură-te de fiecare înghițitură și savurează bucuria autentică a vișinatelor tale preferate cu acest set de 6 pahare pentru vișinată din sticlă transparentă. Cu un design elegant și o calitate superioară, aceste pahare sunt esențiale pentru orice colecție de accesorii pentru băuturi și vor transforma fiecare degustare într-o experiență memorabilă.Setul de 6 pahare din sticlă transparentă pentru vișinată, cu design bombat, este ideal pentru servirea băuturilor rafinate într-un mod elegant și plin de stil. Cu o capacitate generoasă de 60 ml fiecare, aceste pahare sunt perfecte pentru a savura vișinata sau alte lichioruri preferate în orice moment al zilei sau al serii. 

Set 6 pahare sticlă transparente pentru vișinată, cu striații, 40 ml

11,99 lei
Bucură-te de fiecare înghițitură și explorează plăcerea autentică a vișinatăi cu acest set de 6 pahare din sticlă transparentă, cu striații subtile. Cu un design elegant și o calitate superioară, aceste pahare vor adăuga o notă de eleganță și rafinament în fiecare moment de socializare și savurare.Setul de 6 pahare din sticlă transparentă pentru vișinată, cu striații elegante, este perfect pentru servirea băuturilor rafinate într-un mod stilat și sofisticat. Cu o capacitate de 40 ml fiecare, aceste pahare sunt ideale pentru a savura vișinata sau alte lichioruri preferate în compania celor dragi. 

Set 6 pahare sticlă transparente pentru vișinată, cu toartă, 25 ml

11,99 lei
Bucură-te de fiecare înghițitură și experimentează plăcerea autentică a vișinatăi cu acest set de 6 pahare din sticlă transparentă, echipate cu toartă pentru o experiență de savurare confortabilă și plăcută. Cu un design elegant și o calitate superioară, aceste pahare vor aduce o notă de eleganță și distincție în fiecare moment de socializare și răsfăț.Setul de 6 pahare din sticlă transparentă pentru vișinată, echipate cu toartă pentru o manipulare ușoară, oferă o modalitate elegantă și practică de servire a băuturilor preferate în orice moment al zilei sau al serii.