Date obligatorii

În conformitate cu cerințele Regulamentului general privind protecția datelor (GDPR – Regulamentul general privind protecția datelor (UE) 2016/679 pentru prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, OPTIM MANAGEMENT ALBA SRL. este obligată să gestioneze datele cu caracter personal în condiții sigure și numai pentru scopurile specificate, pe care ni le furnizați.

Site-ul cesiro.ro este operat de OPTIM MANAGEMENT ALBA SRL, cu sediul in MUN. ALBA IULIA, STR. AUGUSTIN BENA, nr.14A, înscrisă în registrul comerțului sub numărul J01/737/2009.

OPTIM MANAGEMENT ALBA SRL este operatorul datelor cu caracter personal pe care dumneavoastră (persoana vizată) ni le furnizați.

De ce avem nevoie de date?

Avem nevoie de datele dumneavoastră personale pentru a vă furniza Serviciile în următoarele scopuri:

Pentru a procesa comanda și a livra produsele și serviciile solicitate;
Pentru a evalua produsele și serviciile pe care le oferim;
Pentru a vă permite să accesați funcțiile Site-ului ca utilizator înregistrat;
Pentru a administra site-ul
Pentru a analiza și îmbunătăți site-ul web, oferta de afaceri și publicitatea pe care le realizăm;
Pentru a vă oferi posibilitatea de a participa la concursuri, promoții;
Va trimite mesaje necomerciale sau administrative (cu privire la modificari ale site-ului, contului de utilizator etc.);
Pentru a vă trimite oferte, promoții, reclame și comunicări de marketing legate de activitățile cesiro.ro, dacă v-ați dat acordul în acest sens.
Ce facem cu datele?

Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate la sediul companiei. Datele dumneavoastră sunt găzduite și stocate pe teritoriul României.

Putem furniza informațiile dumneavoastră personale altor companii cu care suntem parteneri, dar numai pe baza unui acord de nedivulgare din partea acestora și numai în scopurile prevăzute în acest document. Informațiile necesare pentru plățile online sunt supuse condițiilor de utilizare ale procesatorilor de plăți și OPTIM MANAGEMENT ALBA SRL nu va solicita și nu va stoca niciun detaliu cu privire la cardul dvs.

Vom dezvălui informații dacă sunt justificate pentru a ne proteja împotriva fraudei, a ne apăra drepturile sau proprietatea. De asemenea, este posibil să fie nevoie să dezvăluim informațiile dumneavoastră pentru a ne conforma cu obligația noastră legală de a răspunde solicitărilor legale din partea autorităților. Informațiile dumneavoastră personale vor fi dezvăluite numai dacă credem cu bună-credință că suntem obligați să facem acest lucru în conformitate cu legea.

Cât timp păstrăm datele

Vom păstra datele dumneavoastră atâta timp cât legea ne impune acest lucru. Dacă nu există o cerință legală, le vom stoca doar pentru timpul necesar pentru a vă oferi serviciile noastre. Pe baza unei cereri transmise către OPTIM MANAGEMENT ALBA SRL prin e-mail la office@alo-bazar.ro sau folosind opțiunile disponibile în contul de utilizator de pe site, ne puteți cere să anulăm contul de utilizator și să ștergem sau să anonimizăm datele.

Vom păstra orice informații personale pe care le deținem în scopuri de marketing până când ne spuneți că nu mai doriți să primiți aceste informații.

Care sunt drepturile tale?

Dacă considerați că unele dintre informațiile dumneavoastră personale pe care le deținem sunt incorecte sau incomplete, aveți opțiunea de a solicita consultarea, corectarea sau ștergerea acestor informații. În acest sens, ne puteți contacta pe email la office@alo-bazar.ro.

Dacă doriți să vă plângeți despre modul în care v-am gestionat datele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la office@alo-bazar.ro. Vom investiga reclamația dvs. și vom rezolva problema cu dvs.